Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изправител За Коса

Nano Airy

Изправител За Коса Въздушното изправяне на ютия за нано съчетава материали от нанокерамично покритие с иновативна технология за отрицателно желязо, която привежда косата нежно и елегантно в права форма бързо. Благодарение на сензора за магнит в горната част на капачката и тялото, устройството се изключва автоматично, когато капачката е затворена, което е безопасно за носене. Компактното тяло с безжичен USB презареждащ се дизайн се съхранява лесно в чанта и носене, като помага на жените да запазят елегантна прическа по всяко време и навсякъде. Бялата и розова цветова схема придава на устройството женствен характер.

Име на проекта : Nano Airy, Име на дизайнерите : Takako Yoshikawa, Име на клиента : Takako Yoshikawa, Kasetu Souzou Inc..

Nano Airy Изправител За Коса

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.