Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бюро

Duoo

Бюро Duoo бюро е желанието да се изрази характер чрез минимализма на формите. Тънките му хоризонтални линии и ъглови метални крака създават мощно визуално изображение. Горният рафт ви позволява да поставите канцеларски материали, така че да не се смущават по време на работа. Скрита тава на повърхността за свързване на устройства поддържа чиста естетика. Плотът на масата, изработен от естествен фурнир, носи топлината на текстурата от естествено дърво. Бюрото поддържа безупречен баланс, благодарение на хармонично подбрани материали, функционалност и практичност, съчетани с естетиката на правилни и строги форми.

Име на проекта : Duoo, Име на дизайнерите : Andriy Mohyla, Име на клиента : Andriy Mohyla.

Duoo Бюро

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.