Списание за дизайн
Списание за дизайн
Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.

Име на проекта : Central Yosemite, Име на дизайнерите : LXL INTERIOR DESIGN, Име на клиента : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite Клуб За Отдих

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.