Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офисът

Phuket VIP Mercury

Офисът Въз основа на темата за откритостта и задълбоченото проучване на марката, проучи дизайна и създаде визуална интеграция на визуална разширяемост и история на марката с планетата като основен творчески елемент. Планът решава следните три проблема с нови визуални мисли: Балансът на отвореност и функции на пространството; Разделяне и комбинация от функционални области на пространството; Редовността и промяната на основния пространствен стил.

Име на проекта : Phuket VIP Mercury, Име на дизайнерите : Songhuan Wu, Име на клиента : N-HD design.

Phuket VIP Mercury Офисът

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.