Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къщата

Zen Mood

Къщата Zen Mood е концептуален проект, концентриран в 3 основни двигателя: минимализъм, адаптивност и естетика. Отделните сегменти са прикачени, създавайки различни форми и приложения: домове, офиси или шоуруми могат да бъдат генерирани, като се използват два формата. Всеки модул е проектиран с 3,20 х 6,00 м, подредени в 19 м² в рамките на 01 или 02 етажа. Транспортът се извършва основно с камиони, също така може да бъде доставен и монтиран само за един ден. Това е уникален съвременен дизайн, който създава прости, оживени и креативни пространства, станали възможни чрез изчистен и индустриализиран конструктивен метод.

Име на проекта : Zen Mood, Име на дизайнерите : Francisco Eduardo Sá and Felipe Savassi, Име на клиента : Felipe Savassi Modular Studio.

Zen Mood Къщата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.