Списание за дизайн
Списание за дизайн
Японски Ресторант И Бар

Dongshang

Японски Ресторант И Бар Dongshang е японски ресторант и бар, разположен в Пекин, съставен от бамбук в различни форми и размери. Визията на проекта беше да се създаде уникална среда за хранене чрез преплитане на японската естетика с елементи от китайската култура. Традиционният материал със силни връзки с изкуствата и занаятите на двете страни покрива стените и таваните, за да създаде интимна атмосфера. Естественият и устойчив материал символизира анти-градската философия в китайската класическа история, „Седемте мъдреца на бамбуковата горичка“, а интериорът предизвиква усещането да вечеряте в бамбукова горичка.

Име на проекта : Dongshang, Име на дизайнерите : Yuichiro Imafuku, Име на клиента : Imafuku Architects.

Dongshang Японски Ресторант И Бар

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.