Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Офис

The Curtain

Търговският Офис Дизайнът на този проект има уникален подход за използване на Металната мрежа като решение за практически и естетически цели. Прозрачната метална мрежа създава слой завеса, която може да размие границата между вътрешното и външното пространство - сивото пространство. Дълбочината на пространството, създадена от полупрозрачната завеса, създава богато ниво на пространствено качество. Полираната метална мрежа от неръждаема стомана варира при различни метеорологични условия и различен период от деня. Отражението и полупрозрачността на Mesh с елегантен пейзаж създава спокойно пространство на ZEN в китайски стил.

Име на проекта : The Curtain, Име на дизайнерите : Qun Wen, Име на клиента : aoe.

The Curtain Търговският Офис

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.