Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многофункционалната Количка

Km31

Многофункционалната Количка Патрик Сарран създаде Km31 за голям спектър от ресторанти. Основното ограничение беше многофункционалността. Тази количка може да се използва поотделно за сервиране на една маса или в ред с други за бюфет. Дизайнерът е проектирал съчленен горен Krion, монтиран на същата колесна основа, която е проектирал за редица колички като KEZA, а по-късно Kvin, Билкова чайна градина и Kali, заедно наречени серията K. Твърдостта на Krion позволи да се избере цялостно леко покритие със здравината, необходима за луксозно заведение.

Име на проекта : Km31, Име на дизайнерите : Patrick Sarran, Име на клиента : QUISO SARL.

Km31 Многофункционалната Количка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.