Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обложката На Албума

Haezer

Обложката На Албума Haezer е известен със своя солиден басов звук, епични късове с добре полирани ефекти. Това е вид звук, който се излъчва като просто танцуваща музика направо напред, но при по-внимателно разглеждане или слушане ще започнете да откривате множество слоеве честоти в рамките на готовия продукт. За креативната концепция и изпълнение предизвикателството беше да симулира аудио изживяването, известно като Haezer. Художественият стил изобщо не е типичният стил на танцова музика, като по този начин прави Хайзер свой собствен жанр.

Име на проекта : Haezer , Име на дизайнерите : Chris Slabber, Име на клиента : CS Design & Illustration.

Haezer  Обложката На Албума

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.