Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чанта, Вечерна Чанта

Tango Pouch

Чанта, Вечерна Чанта Чантата Tango е изключителна чанта с наистина иновативен дизайн. Това е носимо произведение на изкуството, носено от дръжката на китката, което ви позволява да имате свободни ръце. Вътре има достатъчно място, а конструкцията на сгъваемия магнит затваряне дава неочаквано лесно и широко отваряне. Торбичката е изработена от мека кожа с восъчна телешка кожа за невероятно приятен допир на дръжката и подпухнали странични вложки, умишлено контрастиращи с по-конструираното основно тяло, изработено от така наречената остъклена кожа.

Име на проекта : Tango Pouch, Име на дизайнерите : Anne-Christin Schmitt, Име на клиента : Gretchen.

Tango Pouch Чанта, Вечерна Чанта

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.