Списание за дизайн
Списание за дизайн
Полилеят

Bridal Veil

Полилеят Това изкуство - арт обект с включени светлини. Просторна стая с таван със сложен профил, като кумулативни облаци. Полилей се вписва в пространство, плавно преминаващо от предната стена към тавана. Кристалните и бели емайлирани листа във връзка с еластичното огъване на тънки тръби създават образа на летящ воал над света. Изобилието от летящи и златисти светещи птици създават усещане за простор и радост.

Име на проекта : Bridal Veil, Име на дизайнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Bridal Veil Полилеят

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.