Списание за дизайн
Списание за дизайн
40 "led Телевизор

GlassOn

40 "led Телевизор Това е безрамкова дизайнерска колекция с различни дизайнерски решения в променливи размери със стъклен елемент. Елегантността, създадена с прозрачността на стъклото, продължава с изяществото на металните облицовки, обграждащи дисплея в големи размери. Без привикналия пластмасов преден капак и рамка, дизайнът се свързва чрез виртуалния свят и аудиторията с драстично намалена дебелина в продукти 40 ", 46" и 55 ". Цялата метална рамка, която държи стъклената предна част, подобрява качеството на дизайна с точни детайли на връзката на различни материали.

Име на проекта : GlassOn, Име на дизайнерите : Vestel ID Team, Име на клиента : .

GlassOn 40 "led Телевизор

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.