Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шредерът За Хартия

HandiShred

Шредерът За Хартия HandiShred е портативен ръчен шредер за хартия, не изисква външен източник на енергия. Той е проектиран малък и спретнат, така че можете да го поставите на бюрото си, вътре в чекмедже или куфарче, което може лесно да достъпва и раздробява важния ви документ по всяко време и навсякъде. Този удобен шредер работи чудесно за раздробяване на всякакви документи или разписки, за да се гарантира, че личната, поверителна и всяка лична информация се запазват по всяко време.

Име на проекта : HandiShred, Име на дизайнерите : Yen Lau, Име на клиента : Inform Designs Ltd..

HandiShred Шредерът За Хартия

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.