Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къща

Santos

Къща Използвайки дървото като основен конструктивен елемент, къщата измества двете си нива в разрез, генерира остъклен покрив, който да се интегрира с контекста и да позволи на естествената светлина да влезе. Пространството с двойна височина артикулира тази връзка между приземния етаж, горния етаж и пейзажа. Метален покрив над светлината на небето лети, предпазвайки го от появата на западното слънце и официално възстановява обема, рамкирайки визията на природната среда. Програмата е артикулирана чрез локализиране на обществени нужди на партера и частни приложения на горния етаж.

Име на проекта : Santos, Име на дизайнерите : Fernando Abelleyro, Име на клиента : Fernando Abelleyro, architect.

Santos Къща

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.