Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сладолед

Sister's

Сладолед Този опаковка е предназначен за компанията сладолед за сестри. Дизайнерският екип се опита да използва три дами, които напомнят на производителите на този продукт, под формата на щастливи цветове, които идват от вкуса на всеки сладолед. Във всеки аромат на дизайна формата на сладолед се използва като коса на героя, която представя интересно и ново изображение на опаковките за сладолед. Този дизайн в новата си форма привлече много внимание сред конкурентите си и имаше високи продажби. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни опаковки.

Име на проекта : Sister's , Име на дизайнерите : Azadeh Gholizadeh, Име на клиента : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Сладолед

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.