Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кутията За Обяд

The Portable

Кутията За Обяд Кетъринг индустрията процъфтява, а заемането се превърна в необходимост за съвременните хора. В същото време се образува и много боклук. Много от кутиите за хранене, използвани за съхраняване на храна, могат да бъдат рециклирани, но пластмасовите торбички, използвани за опаковане на кутиите за хранене, наистина не могат да се рециклират. За да се намали използването на пластмасови торбички, функциите на кутията за хранене и пластмасата се комбинират за проектиране на нови кутии за обяд. Кутията за бали превръща частта от себе си в дръжка, която е лесна за носене и може да интегрира множество кутии за хранене, като значително намалява използването на пластмасови торбички за опаковане на кутии за хранене.

Име на проекта : The Portable, Име на дизайнерите : Minghui Lyu, Име на клиента : South China University of Technology.

The Portable Кутията За Обяд

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.