Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.

Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците

Salon de TE

Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците Изискваше се въвеждащ дизайн на пространство от 1900 м2, преди посетителите да изследват 145 международни марки часовници в рамките на Salon de TE. За да улови въображението на посетителите за луксозен начин на живот и романтика, „Основно пътуване с влак“ е разработено като основна концепция. За да се създаде драматизация, приемният курс бе превърнат в тема за дневна станция, съчетана със сцената на вътрешната зала на платформата за вечерен влак с прозорци на влаковете с големина размер, излъчващи визуални сюжети. И накрая, многофункционалната арена със сцена се отваря към различните маркови витрини.

Туристическата Атракция

In love with the wind

Туристическата Атракция Замъкът Влюбен във вятъра е резиденция от 20 век, разположена в рамките на 10 дка пейзаж в близост до село Равадиново, Район в сърцето на Странджа планина. Посетете и се насладете на световноизвестни колекции, зашеметяваща архитектура и вдъхновяващи семейни истории. Отпуснете се сред идиличните градини, насладете се на разходки по гората и езерата и усетете духа на приказките.

Туристическа Атракция

The Castle

Туристическа Атракция Замъкът е частен проект, започнат преди двадесет години през 1996 г. от мечта от детството да се изгради собствен Замък, същият като в приказките. Дизайнерът е също архитект, конструктор и дизайнер на пейзажа. Основната идея на проекта е да се създаде място за семеен отдих, като туристическа атракция.

Образователният Продукт

Shine and Find

Образователният Продукт Най-важното предимство на този продукт е лекотата на учене и подобряване на паметта. В Shine and Find всяко съзвездие е направено практически и това предизвикателство се практикува многократно. Това прави дълготраен образ. Ученето по този начин, практично и изучаване и повторение, не е скучно и прави по-трайна памет и приятна. Тя е много емоционална, интерактивна, проста, чиста, минимална и модерна.

Хотел

Yu Zuo

Хотел Този хотел е разположен в стените на храма Дай, в дъното на планината Тай. Целта на дизайнерите беше да трансформират дизайна на хотела, за да осигурят на гостите спокойно и комфортно настаняване, и в същото време да позволят на гостите да изпитат уникалната история и култура на този град. Използвайки прости материали, светлинни тонове, меко осветление и внимателно подбрани произведения на изкуството, пространството показва усещане както за история, така и за съвременно.