Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къща

Basalt

Къща Изградена за комфорт, както и за елегантност. Този дизайн е наистина привлекателен и забележителен отвътре и отвън. Характеристиките включват дъбово дърво, прозорци, направени да внасят много слънчева светлина, и това е успокояващо за очите. Той е хипнотизиращ от красотата и техниката. След като сте в тази къща, не можете да не забележите спокойствието и усещането за оазис, който ви завладява. Бризът на дърветата и околната среда със слънчевите лъчи прави тази къща уникално място за живеене далеч от натоварения градски живот. Базалтовата къща е построена, за да угоди и настани най-различни хора.

Дизайнът На Двора И Градината

Shimao Loong Palace

Дизайнът На Двора И Градината Използвайки естествена и разбираема езикова разумна организация на ландшафта, дворът е свързан помежду си в множество измерения, просмукан един с друг и преобразуван гладко. Използвайки умело вертикалната стратегия, 4-метровата разлика във височината ще се превърне в акцента и характеристиката на проекта, създавайки многостепенна, художествена, жива, естествена дворова природа.

Реновирането На Пристанищата

Dongmen Wharf

Реновирането На Пристанищата Пристанището на Dongmen е пристанище от хилядолетие на река майка в Чънду. Поради последния кръг от "обновяване на стария град", районът е основно съборен и възстановен. Проектът е да се представи славна историческа картина чрез намесата на изкуството и новите технологии на градски културен обект, който по същество е изчезнал, и да се активира и реинвестира дългосрочната спяща градска инфраструктура в градското обществено пространство.

Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотелът се намира в Лучжоу, провинция Съчуан, град, известен със своето вино, чийто дизайн е вдъхновен от местната винена пещера, пространство, което предизвиква силно желание да се изследва. Лобито е реконструкция на естествена пещера, чиято свързана визуална връзка разширява концепцията за пещерата и местната градска текстура до вътрешния хотел, като по този начин формира отличителен културен носител. Ние ценим чувството на пътника при отсядане в хотела, а също така се надяваме, че текстурата на материала, както и създадената атмосфера могат да се възприемат на по-дълбоко ниво.

Жилищната Къща

Soulful

Жилищната Къща Цялото пространство се основава на спокойствие. Всички цветове на фона са светли, сиви, бели и т.н. За да се балансира пространството, в пространството се появяват силно наситени цветове и някои слоести текстури, като наситено червено, като възглавници с уникални щампи, например някои текстурирани метални орнаменти , Те се превръщат в разкошните цветове във фоайето, като същевременно добавят подходяща топлина към пространството.

Интериорният Дизайн На Дребно

Studds

Интериорният Дизайн На Дребно Studds Accessories Ltd е производител на каски и аксесоари за два колела. Каски за шпилки традиционно се продаваха в магазини за много марки. Следователно имаше нужда от създаване на идентичност на марката, която тя заслужава. D'art концептуализира магазина, включващ иновативни сензорни точки като виртуална реалност на продуктите, интерактивни сензорни дисплеи и машини за дезинфекция на каски и др. към следващото ниво.