Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фотьойл

Baralho

Фотьойл Креслото Baralho е с впечатляващ съвременен дизайн, съставен от чисти форми и прави линии. Изработен от гънки и заварки на алуминиевата плоча с четка, този фотьойл се откроява със своето смело прилягане, което предизвиква здравината на материала. Той е в състояние да събере в един елемент красота, лекота и точност на линиите и ъглите.

Отворената Система За Съдове

Osoro

Отворената Система За Съдове Иновативният характер на OSORO е да съчетава качеството на висококачествения витрифициран порцелан и неговата типична гланцирана кожа с цвят на слонова кост с функцията, подходяща за консервиране на храна в хладилник или фризер и за готвене с парна фурна или микровълнова фурна. Простата, модулна форма с различните й елементи може да бъде подредена, за да спести място, гъвкаво комбинирана и затворена с многоцветен силиконов O-Sealer или O-Connector, така че храната да остане добре запечатана в нея. OSORO може да се използва универсално, премахвайки необходимостта от ежедневието ни.

Кранове

Electra

Кранове Електра, която няма отделна дръжка, привлича всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаваща да бъде уникална за кухните. Изтегленият цифров миксер за мивка осигурява на потребителите свобода на движение в кухните, като същевременно предлага опциите на две различни функции на потока. В предната част на electra електронната подложка ви осигурява достъп до всички функции, когато спреят е поставен в чучура или в ръката ви само с върха на пръста, който можете да контролирате.

Смесители

Electra

Смесители Electra, считана за представител на цифровото използване в сектора на арматурата, съчетава технологията с дизайна, за да подчертае дизайна на дигиталната ера. Смесителите, които нямат отделна дръжка, привличат всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаващо да бъде уникален във влажна зона. Бутоните с докосване на Electra предлагат на потребителите по-ергономично решение. „Eco Mind“ на смесителите осигурява на потребителя максимална ефективност при спестяване. Тази функция особено добавя стойност за бъдещите поколения

Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.

Кран

Amphora

Кран Amphora serie е създаден да свързва миналото и бъдещето и дава шанс да се изживеят основните и функционални форми на древността. Не беше лесно, както днес, да направим достъпна нашата източник на живот през тези дни. Необичайната форма на кран идва от векове преди днес, но неговият патрон за пестене на вода носи утре. Кран ретро, проектиран от улични фонтани от древни времена и внася естетика във вашите бани.