Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подови Плочки

REVICOMFORT

Подови Плочки REVICOMFORT е подвижен и многократен под. Бързо и лесно за прилагане. Готов за употреба. Идеален за ремоделиране. В един продукт той съчетава техническите характеристики на порцелановите плочки за цялото тяло, икономическите предимства на опростеното поставяне на време, лекотата на мобилност и повторната употреба в различни помещения. REVICOMFORT може да се направи в няколко колекции на Revigrés: различни ефекти, цветове и повърхности.

Име на проекта : REVICOMFORT, Име на дизайнерите : Revigres, Име на клиента : Revigres.

REVICOMFORT Подови Плочки

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.