Списание за дизайн
Списание за дизайн
Играчки

Minimals

Играчки Минималите са очарователна линия от модулни животни, характеризиращи се с използването на основна цветова палитра и геометрични фигури. Името произлиза в даден момент от думата „минимализъм“ и свиването на „мини-животни“. Със сигурност те са предназначени да разкрият същността на играчките чрез елиминиране на всички несъществени форми, характеристики и концепции. Заедно те създават пантон от цветове, животни, дрехи и архетипи, насърчавайки хората да изберат характера, с който се идентифицират.

Име на проекта : Minimals, Име на дизайнерите : Sebastián Burga, Име на клиента : Minimals.

Minimals Играчки

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.