Списание за дизайн
Списание за дизайн
Развиващите Се Мебели

dotdotdot.frame

Развиващите Се Мебели Домовете стават все по-малки, така че се нуждаят от леки мебели, които са универсални. Dotdotdot.Frame е първата мобилна, приспособима мебелна система на пазара. Ефективна и компактна, рамката може да бъде фиксирана към стената или да се облегне на нея за лесно поставяне около дома. А неговата персонализация идва от 96-те дупки и разширяващата се гама от аксесоари, които да се фиксират в тях. Използвайте една или се присъединете към няколко системи заедно, ако е необходимо - има безкрайна комбинация.

Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци

Spider Bin

Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци Кутия за паяци е универсално и икономично решение за сортиране на рециклируеми материали. Група от изскачащи кошчета се създават за дома, офиса или на открито. Един елемент има две основни части: рамка и чанта. Лесно се премества от едно място на друго, удобно за транспортиране и съхраняване, тъй като може да бъде плосък, когато не се използва. Купувачите поръчват кошче за паяк онлайн, където могат да избират размера, броя на Spider Bins и вида на чантата според техните нужди.

Ледената Плесен

Icy Galaxy

Ледената Плесен Природата винаги е била един от най-важните източници на вдъхновение за дизайнерите. Идеята дойде на умовете на дизайнерите, като се вгледа в пространството и образа на Milk Way Galaxy. Най-важният аспект в този дизайн беше да се създаде уникална форма. Много дизайни, които са на пазара, се фокусират върху създаването на най-чистия лед, но в този представен дизайн, дизайнерите умишлено са се фокусирали върху формите, които се правят от минералите, докато водата се превръща в лед, за да бъде по-ясно дизайнерите са трансформирали естествен дефект в красив ефект. Този дизайн създава спирална сферична форма.

Трансформационното Паркиране На Велосипеди

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформационното Паркиране На Велосипеди Smartstreets-Cyclepark е универсално, модернизирано съоръжение за паркиране на велосипеди за два велосипеда, което се побира за минути, за да даде възможност за бързо подобряване на съоръженията за паркиране на велосипеди в градските райони, без да добавя претрупване към уличната сцена. Оборудването помага за намаляване на кражбите на велосипеди и може да бъде инсталирано дори на най-тесните улици, освобождавайки нова стойност от съществуващата инфраструктура. Изработена от неръждаема стомана, оборудването може да бъде в цветово съответствие и маркирано за местните власти или спонсори. Може да се използва и за идентифициране на велосипедни маршрути. Тя може да бъде преконфигурирана така, че да отговаря на всякакъв размер или стил на колоната.

Стълбище

U Step

Стълбище U Стъпалото на стъпалото е оформено чрез затваряне на две U-образни квадратни профилни части с различни размери. По този начин стълбището става самоносещо при условие, че размерите не надвишават праг. Предварителната подготовка на тези парчета осигурява удобство при монтажа. Опаковането и транспортирането на тези прави парчета също са значително опростени.

Стълбище

UVine

Стълбище Спиралното стълбище от UVine е оформено чрез блокиране на U и V профили на кутия по редуващ начин. По този начин стълбище става самоносещо, тъй като не се нуждае от опора за централен стълб или периметър. Благодарение на своята модулна и многофункционална структура, дизайнът осигурява лекота при производството, опаковането, транспортирането и монтажа.