Списание за дизайн
Списание за дизайн
Безжичните Високоговорители

FiPo

Безжичните Високоговорители FiPo (съкратена форма на „Fire Power”) с привлекателния си дизайн се отнася до дълбоко проникване на звук в костните клетки като вдъхновение на дизайна. Целта е да се произвежда висока мощност и качествен звук в костите на тялото и клетките от него. Това дава възможност на потребителя да свърже високоговорителя към мобилен телефон, лаптоп, таблети и други устройства чрез Bluetooth. Ъгълът на поставяне на високоговорителя е проектиран по отношение на ергономичните стандарти. Освен това високоговорителят може да бъде отделен от стъклената му основа, което позволява на потребителя да го презареди.

Осветлението За Велосипеди

Safira Griplight

Осветлението За Велосипеди SAFIRA е вдъхновена от намерението да разреши разхвърляни аксесоари на кормилото за съвременните велосипедисти. Чрез интегриране на предна лампа и пътепоказател в дизайна на захвата блестящо постигнете целта. Освен това, използвайки пространството на куха кормилото като кабина на батерията, увеличете максимално капацитета на електричество. Благодарение на комбинацията от захват, светлина на мотора, пътепоказател и кабина на батерията на кормилото, SAFIRA се превръща в най-компактната и подходяща мощна система за осветяване на мотоциклети.

Осветлението За Велосипеди

Astra Stylish Bike Lamp

Осветлението За Велосипеди Astra е моторна лампа с едно рамо с революционно проектиран алуминиев интегриран корпус. Astra перфектно комбинира твърдия монтаж и лекото тяло в чист и стилен резултат. Едностранната алуминиева рама не само издръжлива, но също така позволява на Astra да плава в средата на кормилото, което осигурява най-широк диапазон на гредата. Astra има перфектна отсечена линия, лъчът няма да предизвиква отблясъци у хората от другата страна на пътя. Astra дава на мотора чифт лъскави очи, озаряващи пътя.

Количката С Охладено Сирене

Keza

Количката С Охладено Сирене Патрик Сарран създаде количката за сирене Keza през 2008 г. Предимно инструмент, тази количка трябва също да предизвика любопитството на вечерята. Това се постига с помощта на стилизирана лакирана дървена конструкция, сглобена върху индустриални колела. При отваряне на затвора и разгръщане на вътрешните му рафтове количката разкрива голяма презентационна таблица на зрели сирена. Използвайки този етап опора, сервитьорът може да възприеме подходящ език на тялото.

Разглобяеми Маси

iLOK

Разглобяеми Маси Дизайнът на Патрик Сарран озвучава известната формула, измислена от Луи Съливан „Формата следва функция“. В този дух таблиците на iLOK са замислени като приоритет на лекота, здравина и модулност. Това стана възможно благодарение на дървения композитен материал на плотовете на масата, сводестата геометрия на краката и структурните скоби, фиксирани във вътрешността на пчелното сърце. Използвайки косо съединение за основата, полезното пространство се получава отдолу. Накрая от дървесината изплува топла естетика, много ценена от фините трапезарии.

Висулка Лампа

Snow drop

Висулка Лампа Snow Drop е таван и модулно осветление. Неговото удобство е регулирането на светимостта му чрез модулация благодарение на системата с гладка шайба. Стъпка по стъпка, играейки с противотежестта, потребителят е в състояние да увеличи и намали осветеността. Модулацията на този дизайн напомня различните етапи на цъфтеж на кокиче от началото с тетраедъра до края с четирите фрактала на триъгълника. Винтидж кехлибарената крушка Едисон се вмъква в тетраедрична изключителна кутия, изработена от опалесциращ бял плекси, когато дизайнът е затворен.