Списание за дизайн
Списание за дизайн
Началното Заглавие

Pop Up Magazine

Началното Заглавие Проектът беше пътуване за изследване на проблемите на Escape (тема за 2019 г.) абстрактно и безпроблемно, показвайки промените, новите неща и последствията от това. Всички визуализации са чисти и удобни за гледане, контрастиращи с неудобната реалност от акта за бягство. Дизайнът постоянно се променя и морфиращите форми в анимацията представляват акта на повторна адаптация, причинен от някаква ситуация. Бягството има различни значения, интерпретации и гледната точка варира от игриви до сериозни.

Име на проекта : Pop Up Magazine, Име на дизайнерите : Rafael de Araujo, Име на клиента : Pop Up Magazine.

Pop Up Magazine Началното Заглавие

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.