Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотелски Удобства

Marn

Хотелски Удобства Имайки вдъхновение от празничните закуски на традиционната култура на Тайнан (стар град в Тайван, пълен с културно наследство), превръщайки ги в набор от хотелски удобства, тези серии празнични закуски, винаги известни на местните като „Marn“, означава изпълнение в китайската култура; оризова торта във формата на костенурка като чиния за сапун и сапун, торта от боб мънг като тоалетни принадлежности, сладък кнедли от танг юан като крем за ръце и задушени кок & amp; Торта Tainan кафява захар като чай комплект. Културното наследство на Tainan може да бъде широко разпространено в света, тъй като хотелът е хубава платформа за популяризиране на местната култура.

Име на проекта : Marn, Име на дизайнерите : ChungSheng Chen, Име на клиента : Tainan University of Technology/Product Design Department.

Marn Хотелски Удобства

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.