Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката На Храни

Chips BCBG

Опаковката На Храни Предизвикателството за реализацията на опаковки с чипове на марката BCBG се състоеше в извършването на серия опаковки в съответствие с вселената на марката. Опаковките трябваше да бъдат както минималистични, така и модерни, като същевременно имат тази занаятчийска нотка на чисти и онази приятна и симпатична страна, която носи героите, нарисувани с химикалката. Аперитивът е приветлив момент, който трябва да се усети върху опаковката.

Име на проекта : Chips BCBG, Име на дизайнерите : Delphine Goyon, Име на клиента : BCBG - La Ducale.

Chips BCBG Опаковката На Храни

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.