Списание за дизайн
Списание за дизайн
Инсталацията На Работния Плот

Wood Storm

Инсталацията На Работния Плот Wood Storm е настолна инсталация за визуална наслада. Турбуленцията на въздушния поток се осъществява чрез дървена завеса, подобрена от светлини, хвърлени отдолу, за свят без гравитация. Инсталацията се държи като безкраен динамичен цикъл. Той ръководи линията на зрението около него, за да търси начална или крайна точка, тъй като публиката всъщност танцува с бурята.

Име на проекта : Wood Storm, Име на дизайнерите : Naai-Jung Shih, Име на клиента : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Инсталацията На Работния Плот

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.