Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интерактивни Инсталации

Falling Water

Интерактивни Инсталации Падащата вода е набор от интерактивни инсталации, които позволяват на потребителите да променят пътя на движение около куб или кубчета. Комбинацията от кубчета и мъниста струя представят контраст на статичен обект и динамичен воден поток. Потокът може да бъде издърпан, за да видите мъниста да текат или просто да се сложи на маса като сцена на замръзнала вода. Мънистата също се считат за пожелания, които хората отправят всеки ден. Желанията трябва да бъдат оковани във вериги и да вървят завинаги като водопад.

Име на проекта : Falling Water, Име на дизайнерите : Naai-Jung Shih, Име на клиента : Naai-Jung Shih.

Falling Water Интерактивни Инсталации

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.