Списание за дизайн
Списание за дизайн
Автоматичната Машина За Кафе

F11

Автоматичната Машина За Кафе Прости и елегантни, изчистени линии и висококачествен завършек на материалите правят дизайна на F11 да отговаря на професионални и домашни условия. Пълноцветният 7 "сензорен дисплей е изключително лесен за използване и интуитивен. F11 е машина с едно докосване, където можете да персонализирате предпочитаните напитки за бърз избор. На разположение са уголемен бункер за боб, резервоар за вода и контейнер за почви, за да се справят с пиковия час Патентовано устройство за варене може да предложи еспресо под налягане или редовно кафе без налягане, а ароматът е гарантиран от керамични плоски остриета.

Име на проекта : F11, Име на дизайнерите : Nicola Zanetti, Име на клиента : Dr Coffee.

F11 Автоматичната Машина За Кафе

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.