Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рекламата

Insect Sculptures

Рекламата Всяко парче е изработено ръчно, за да създаде скулптури на насекоми, вдъхновени от средата им и храната, която ядат. Художествените произведения бяха използвани като призив за действие чрез уебсайта на Doom, който също идентифицира конкретни домашни вредители. Елементите, използвани за тези скулптури, се добиват от боклуци, боклуци, боклуци, речни корита и супер пазари. След като всяко насекомо беше сглобено, те бяха заснети и ретуширани във фотошоп.

Име на проекта : Insect Sculptures, Име на дизайнерите : Chris Slabber, Име на клиента : Chris Slabber.

Insect Sculptures Рекламата

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.