Списание за дизайн
Списание за дизайн
Цигареният Филтър

X alarm

Цигареният Филтър X аларма, е аларма за пушачите, за да ги накарат да осъзнаят какво правят на себе си, докато го правят. Този дизайн е от ново поколение филтри за цигари. Този дизайн може да бъде добър заместител на скъпите реклами срещу тютюнопушенето и има по-голямо влияние върху умовете на пушачите, отколкото всяка друга негативна реклама. Той има много проста структура, филтрите са подпечатани с невидимо мастило, което покрива отрицателната област на скицата и с всеки бут скицата ще изглежда по-ясна, така че с всеки пух ще видите, че сърцето ви става по-тъмно и знаете какво се случва с вас.

Име на проекта : X alarm, Име на дизайнерите : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Име на клиента : Creator studio.

X alarm Цигареният Филтър

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.