Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Ane

Табуретка Табуретката Ane има твърди дървени ламели от дървен материал, които изглеждат плаващо хармонично, но независимо от краката на дървения материал, над стоманената рамка. Дизайнерът заявява, че седалката, изработена ръчно от сертифициран екологичен дървен материал, е оформена чрез уникалното използване на множество парчета от една форма дърво, позиционирани и нарязани по динамичен начин. Когато сте седнали на табуретката, лекото покачване на ъгъла към гърба и ъглите на преобръщане отстрани са завършени по начин, който осигурява естествена, удобна седнала позиция. Табуретката Ane има точно подходящата степен на сложност, за да създаде елегантен завършек.

Име на проекта : Ane, Име на дизайнерите : Troy Backhouse, Име на клиента : troy backhouse.

Ane Табуретка

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.