Списание за дизайн
Списание за дизайн
Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.

Име на проекта : Mobius, Име на дизайнерите : Kejun Li, Име на клиента : OOUDESIGN.

Mobius Лампа

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.