Списание за дизайн
Списание за дизайн
Очила

Mykita Mylon, Basky

Очила Колекцията MYKITA MYLON е изработена от лек полиамиден материал, отличаващ се с изключителна индивидуална настройка. Този специален материал се създава слой по слой благодарение на техниката за селективно лазерно синтероване (SLS). Чрез преосмислянето на традиционната кръгла и овално-кръгла форма на панто за зрелище, която беше модерна през 30-те години на миналия век, моделът BASKY добавя ново лице към тази колекция от очила, която първоначално е била предназначена за използване в спорта.

Часовникът

Ring Watch

Часовникът Пръстенният часовник представлява максималното опростяване на традиционния ръчен часовник чрез неговото премахване на номера и ръце в полза на двата пръстена. Този минималистичен дизайн осигурява едновременно чист и прост вид, който се съчетава перфектно с привличащата вниманието естетика на часовника. Короната за подпис все още осигурява ефективно средство за промяна на часа, докато скритият му екран за електронно мастило показва ярките цветови ленти с изключителна дефиниция, в крайна сметка поддържа аналогов аспект, като същевременно осигурява и по-дълъг живот на батерията.

Гривната

Fred

Гривната Има много различни видове гривни и бретончета: дизайнерски, златни, пластмасови, евтини и скъпи ... но красиви, каквито са, всички те винаги са просто и само гривни. Фред е нещо повече. Тези маншети в своята простота съживяват благородството на стари времена, но въпреки това са модерни. Те могат да се носят и на голи ръце, и на копринена блуза или черен пуловер и винаги ще добавят нотка на класа на лицето, което ги носи. Тези гривни са уникални, защото идват като двойка. Те са много леки, което прави носенето им незабравими. Ако ги носите, човек със сигурност ще бъде забелязан!

Колие И Брошка

I Am Hydrogen

Колие И Брошка Дизайнът е вдъхновен от неоплатоновата философия на макрокосмоса и микрокосмоса, виждайки същите модели, възпроизведени във всички нива на Космоса. Позовавайки се на златното съотношение и последователността на фибри, огърлицата разполага с математически дизайн, който имитира филотаксисните модели, наблюдавани в природата, както се вижда при слънчогледи, маргаритки и различни други растения. Златният торус представлява Вселената, обвита в тъканта на пространството-времето. „Аз съм водород“ едновременно представлява модел на „Вселенската константа на дизайна“ и модел на самата Вселена.

Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.

Пръстен

The Empress

Пръстен Фантастичен камък за красота - пироп - самата му същност носи величие и тържественост. Това е красотата и уникалността на камъка идентифицира изображението, което е предназначено бъдеща украса. Трябваше да се създаде уникална рамка за камък, която да го носи във въздуха. Камъкът беше издърпан отвъд неговия държащ метал. Тази формула чувствена страст и атрактивна сила. Важно беше да се запази класическата концепция, подкрепяща съвременното възприятие на бижутата.