Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пожарогасител И Авариен Чук

FZ

Пожарогасител И Авариен Чук Оборудването за безопасност на автомобила е от съществено значение. Пожарогасители и предпазни чукове, комбинацията от двата може да подобри ефективността на евакуацията на персонала при възникване на автомобилна катастрофа. Пространството за кола е ограничено, така че това устройство е проектирано да бъде достатъчно малко. Може да се постави навсякъде в частен автомобил. Традиционните пожарогасители за превозни средства са за еднократна употреба и този дизайн може лесно да замени обшивката. Това е по-удобно захващане, лесно за работа с потребителите.

Активирането На Събитието

The Jewel

Активирането На Събитието 3D кутията за бижута беше интерактивно пространство за търговия на дребно, което приканваше обществеността да използва най-новите технологии в 3D принтирането, като създава собствени бижута. Бяхме поканени да активираме пространството и моментално си помислихме - как може да бъде пълна кутия за бижута, без красиво бижу по поръчка в нея? Резултатът беше съвременна скулптура, водеща до призма на цвят, която обгръщаше красотата на отразяваща светлина, цвят и сянка.

Автономният Мобилен Робот

Pharmy

Автономният Мобилен Робот Автономен навигационен робот за болнична логистика. Това е система за продуктови услуги за извършване на безопасни ефективни доставки, като намалява шансовете на здравния специалист да бъде изложен на заболяване, ограничавайки пандемичните заболявания между болничния персонал и пациентите (COVID-19 или H1N1). Дизайнът помага да се справят доставките в болница с лесен достъп и безопасност, като се използва неусложнено взаимодействие с потребителя чрез приятелската технология. Роботизираните единици имат възможност да се придвижват автономно в закрита среда и да имат синхронизиран поток със сходни единици, като могат да ръководят съвместна работа на екипа на роботи.

Интелигентният Арома Дифузор

Theunique

Интелигентният Арома Дифузор Агаровото дърво е рядко и скъпо. Ароматът му може да се получи само чрез изгаряне или извличане, използва се на закрито и се предлага от малко потребители. За да се преодолеят тези ограничения, след 3-годишни усилия с над 60 дизайна, 10 прототипа и 200 експеримента са създадени интелигентен арома дифузор и естествено ръчно изработени таблетки от агарово дърво. Той демонстрира нов възможен бизнес модел и използва контекст за индустрията от агар. Потребителите могат просто да вмъкнат дифузор в автомобила, да персонализират времето, плътността и разнообразието от аромати с лекота и да се насладят на потапящата ароматерапия, където и да отидат и когато шофират.

Автоматичната Сокоизстисквачка

Toromac

Автоматичната Сокоизстисквачка Toromac е специално проектиран със своя мощен външен вид, за да внесе нов начин за консумация на прясно изцеден портокалов сок. Създаден за максимално извличане на сок, той е за ресторанти, кафенета и супермаркети, а премиум дизайнът му позволява приятелско изживяване, осигуряващо вкус, здраве и хигиена. Той има иновативна система, която отрязва плодовете вертикално и притиска половинките чрез въртящо се налягане. Това означава, че се постига максимална ефективност без притискане или докосване на черупката.

Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума В близко бъдеще бумът на развитието на електрическия транспорт е пред вратата. Като производител на авточасти, Maxxis продължава да мисли как може да проектира осъществима интелигентна система, която може да участва в тази тенденция и дори да помогне за ускоряването й. T Razr е умна гума, разработена за нуждите. Вградените му сензори активно разпознават различни условия на шофиране и осигуряват активни сигнали за трансформиране на гумата. Увеличените протектори се разтягат и променят зоната на контакт в отговор на сигнала, следователно подобряват ефективността на сцеплението.