Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотелският Комплекс

Serenity Suites

Хотелският Комплекс Serenity Suites се намира в селището Никити, Ситония в Халкидики, Гърция. Комплексът се състои от три блока с двадесет апартамента и плувен басейн. Строителните единици маркират дълбока форма на пространствен хоризонт, като същевременно предлагат оптимални гледки към морето. Плувният басейн е сърцевината между настаняването и обществените удобства. Гостоприемният комплекс представлява забележителност в района, като екстравертна черупка с вътрешни качества.

Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.

Qr Код Стикер

Marketplace on the Move

Qr Код Стикер Нов начин да продадете колата си навсякъде! Само на www.krungsriautomarketplace.com, където можете да публикувате, за да продадете автомобила си, и ние ще произведем QR Code Sticker въз основа на уникалния уеб адрес на вашия автомобил, като избраният от вас дизайн на стикери след това се доставя до вашето място, за да можете да прикрепите стикер към колата си! !! За Купувач просто сканирайте QR код, който виждате на паркинга на продавача в универсални магазини, кафенета, сгради и т.н. Достъп до детайли за автомобила незабавно. Обадете се на Продавача и го проверете. Всички изведнъж се случват на мястото, където сте двамата !!!

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.