Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уебсайт

Illusion

Уебсайт Списание Scene 360 стартира Illusion през 2008 г. и бързо става най-успешният му проект с над 40 милиона посещения. Уебсайтът е посветен на представянето на невероятни творения в изкуството, дизайна и филма. От хиперреалистични татуировки до зашеметяващи пейзажни снимки, изборът на публикации често ще накара читателите да кажат „WOW!”

Подаръчната Кутия

Jack Daniel's

Подаръчната Кутия Луксозната подаръчна кутия за уискито на Jack Daniel's Tennessee е не само обикновена кутия, включваща бутилка вътре. Тази уникална конструкция на пакета е разработена за отлична дизайнерска функция, но и за едновременно безопасно доставяне на бутилки. Благодарение на големите отворени прозорци, които можем да видим в цялата кутия. Светлината, идваща директно през кутията, подчертава оригиналния цвят на уискито и чистотата на продукта. Въпреки че двете страни на кутията са отворени, торсионната твърдост е отлична. Кутията за подарък е изцяло изработена от картон и е изцяло матирана, ламинирана с горещо щамповане и релефни елементи.

Скрин

Labyrinth

Скрин Лабиринтът от ArteNemus е скрин, чийто архитектурен облик е подчертан от меандриращата пътека на неговия фурнир, напомняща улици в един град. Забележителната концепция и механизъм на чекмеджетата допълват занижените й очертания. Контрастните цветове на кленовия и черен фурнир абанос, както и висококачествената изработка подчертават изключителния външен вид на Лабиринта.

Визуалното Изкуство

Scarlet Ibis

Визуалното Изкуство Проектът е последователност от цифрови картини на Скарлет Ибис и неговата естествена среда, със специален акцент върху цвета и техния жизнен оттенък, който се засилва с растежа на птицата. Работата се развива сред естествена среда, съчетаваща реални и въображаеми елементи, които предоставят уникални характеристики. Червеният ибис е местна птица от Южна Америка, която живее по крайбрежията и блатата на Северна Венецуела, а живият червен цвят представлява визуален спектакъл за зрителя. Този дизайн има за цел да подчертае грациозния полет на аления ибис и живите цветове на тропическата фауна.

Логото

Wanlin Art Museum

Логото Тъй като Художественият музей на Wanlin се намираше в кампуса на Университета Ухан, нашето творчество трябваше да отразява следните характеристики: Централен център за срещи на учениците, за да почитат и ценят изкуството, като същевременно съдържат аспекти на типична художествена галерия. Той също трябваше да се разглежда като „хуманистичен“. Тъй като студентите в колежа застават на изходната линия на своя живот, този музей на изкуствата действа като начална глава за оценката на изкуството на студентите и изкуството ще ги съпътства цял живот.

Логото

Kaleido Mall

Логото Mall Kaleido предлага множество места за забавления, включително търговски център, пешеходна улица и еспланада. В този дизайн дизайнерите са използвали модели на калейдоскоп, с разхлабени, цветни предмети като мъниста или камъчета. Калейдоскопът произлиза от древногръцкия καλός (красив, красота) и εἶδος (това, което се вижда). Следователно, разнообразните модели отразяват различни услуги. Формите се променят постоянно, демонстрирайки, че Молът се стреми да изненада и очарова посетителите.