Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пералнята На Закрито

Brooklyn Laundreel

Пералнята На Закрито Това е колан за пране за вътрешна употреба. Компактното тяло, което е по-малко от японската корица, изглежда като лента, гладко покритие, без винт на повърхността. Коланът с дължина 4 м има общо 29 дупки, всяка дупка може да държи и държи закачалка за палто без прищепи, работи за бързо изсушаване. Коланът е изработен от антибактериален и анти-плесен полиуретан, безопасен, чист и здрав материал. Максималното натоварване е 15 кг. 2 бр кука и въртящо се тяло позволяват използване на много начина. Малък и прост, но това е много полезен предмет за пране на закрито. Лесната работа и интелигентната инсталация ще отговарят на всякакъв вид помещения.

Диван

Shell

Диван Диванът Shell се появи като комбинация от очертания на морските раковини и модни тенденции в имитирането на технологията на екзоскелета и 3D печат. Целта беше да се създаде диван с ефект на оптична илюзия. Това трябва да са леките и ефирни мебели, които могат да се използват както у дома, така и на открито. За постигане на ефекта на лекота се използваше мрежа от найлонови въжета. Така твърдостта на трупа се балансира от тъкането и мекотата на силуетните линии. Твърда основа под ъгловите секции на седалката може да се използва като странични маси, а меките надземни седалки и възглавнички завършват композицията.

Фотьойл

Infinity

Фотьойл Основният акцент в дизайна на фотьойла Infinity е направен именно върху облегалката. Той е препратката към символа за безкрайност - обърната фигура от осем. Сякаш променя формата си при завъртане, задавайки динамиката на линиите и пресъздавайки знака за безкрайност в няколко равнини. Облегалката се събира от няколко еластични ленти, които образуват външен контур, който също се връща към символиката на безкрайния цикъл на живот и баланс. Допълнителен акцент е поставен върху уникални подложки за крака, които здраво фиксират и поддържат страничните части на фотьойла, както правят скобите.

Осветлението

Capsule

Осветлението Формата на лампата капсула повтаря формата на толкова широко разпространените в съвременния свят капсули: лекарства, архитектурни структури, космически кораби, термози, тръби, капсули за време, които предават съобщения на потомци в продължение на много десетилетия. Тя може да бъде от два вида: стандартна и удължена. Лампите се предлагат в няколко цвята с различна степен на прозрачност. Обвързването с найлонови въжета добавя ръчно изработен ефект към лампата. Универсалната му форма беше да определя простотата на производството и масовото производство. Спестяването в производствения процес на лампата е основното й предимство.

Павилион

ResoNet Sinan Mansions

Павилион ResoNet Pavilion е поръчан от имението Sinan в Шанхай за празнуването на китайската Нова 2017 г. Състои се от временен павилион плюс интерактивна LED светлина „резонанс“, прикрепена във вътрешната повърхност. Използва Low-Fi техники за визуализиране на резонансните честоти, присъщи на естествената среда, чрез взаимодействието на обществеността и околните елементи, открити от LED мрежа. Павилионът осветява общественото царство в отговор на вибрационните стимули. Освен, че посетителите могат да дойдат да отправят желанията на пролетния фестивал, той може да се използва и като етап на изпълнение.

Фотьойл

Lollipop

Фотьойл Креслото Lollipop е комбинация от необичайни форми и модни цветове. Неговите силуети и цветни елементи трябваше да изглеждат отдалечено като бонбони, но в същото време фотьойлът трябва да се вписва в интериори от различни стилове. Формата на чупа-чупс е в основата на подлакътниците, а облегалката и седалката са направени под формата на класически бонбони. Креслото Lollipop е създадено за хора, които обичат смели решения и мода, но не искат да се откажат от функционалността и комфорта.