Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентният Арома Дифузор

Theunique

Интелигентният Арома Дифузор Агаровото дърво е рядко и скъпо. Ароматът му може да се получи само чрез изгаряне или извличане, използва се на закрито и се предлага от малко потребители. За да се преодолеят тези ограничения, след 3-годишни усилия с над 60 дизайна, 10 прототипа и 200 експеримента са създадени интелигентен арома дифузор и естествено ръчно изработени таблетки от агарово дърво. Той демонстрира нов възможен бизнес модел и използва контекст за индустрията от агар. Потребителите могат просто да вмъкнат дифузор в автомобила, да персонализират времето, плътността и разнообразието от аромати с лекота и да се насладят на потапящата ароматерапия, където и да отидат и когато шофират.

Автоматичната Сокоизстисквачка

Toromac

Автоматичната Сокоизстисквачка Toromac е специално проектиран със своя мощен външен вид, за да внесе нов начин за консумация на прясно изцеден портокалов сок. Създаден за максимално извличане на сок, той е за ресторанти, кафенета и супермаркети, а премиум дизайнът му позволява приятелско изживяване, осигуряващо вкус, здраве и хигиена. Той има иновативна система, която отрязва плодовете вертикално и притиска половинките чрез въртящо се налягане. Това означава, че се постига максимална ефективност без притискане или докосване на черупката.

Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума В близко бъдеще бумът на развитието на електрическия транспорт е пред вратата. Като производител на авточасти, Maxxis продължава да мисли как може да проектира осъществима интелигентна система, която може да участва в тази тенденция и дори да помогне за ускоряването й. T Razr е умна гума, разработена за нуждите. Вградените му сензори активно разпознават различни условия на шофиране и осигуряват активни сигнали за трансформиране на гумата. Увеличените протектори се разтягат и променят зоната на контакт в отговор на сигнала, следователно подобряват ефективността на сцеплението.

Луксозното Хибридно Пиано

Exxeo

Луксозното Хибридно Пиано EXXEO е елегантен хибриден пиано за съвременни пространства. Уникалната му форма олицетворява триизмерното сливане на звукови вълни. Клиентите могат напълно да персонализират пианото си, за да бъдат в хармония с неговото обкръжение като Декоративно изкуство. Това високотехнологично пиано е изработено от екзотични материали като Carbon Fiber, първокласна алуминиева кожа от алуминиева кожа и аерокосмична система. пресъздава широкия динамичен диапазон на Големите пиано чрез звуковата система от 200 Watts и 9 високоговорителя. Специалната вградена батерия позволява на пианото да изпълнява до 20 часа с едно зареждане.

Хотелският Комплекс

Serenity Suites

Хотелският Комплекс Serenity Suites се намира в селището Никити, Ситония в Халкидики, Гърция. Комплексът се състои от три блока с двадесет апартамента и плувен басейн. Строителните единици маркират дълбока форма на пространствен хоризонт, като същевременно предлагат оптимални гледки към морето. Плувният басейн е сърцевината между настаняването и обществените удобства. Гостоприемният комплекс представлява забележителност в района, като екстравертна черупка с вътрешни качества.

Uv Стерилизаторът

Sun Waves

Uv Стерилизаторът SunWaves е стерилизатор, способен да елиминира микроби, плесени, бактерии и вируси само за 8 секунди. Проектиран да разгражда бактериалното натоварване, присъстващо върху повърхности като чаши за кафе или чинии. SunWaves е изобретен с мисъл за тежкото положение на годината на COVID-19, за да ви помогне да се насладите на жест като безопасното пиене на чай в кафенето. Може да се използва както в професионална, така и в домашна среда, защото с прост жест стерилизира за много кратко време чрез UV-C светлина, която има дълъг живот и минимална поддръжка, като също така помага за намаляване на материала за еднократна употреба.