Списание за дизайн
Списание за дизайн
Публичната Скулптура

Bubble Forest

Публичната Скулптура Bubble Forest е обществена скулптура, изработена от устойчива на киселина неръждаема стомана. Той е осветен с програмируеми RGB LED лампи, което позволява на скулптурата да претърпи ефектна метаморфоза, когато слънцето залязва. Той е създаден като отражение върху способността на растенията да произвеждат кислород. Заглавната гора се състои от 18 стоманени стъбла / стволове, завършващи с корони под формата на сферични конструкции, представляващи единичен въздушен балон. Bubble Forest се отнася до сухоземната флора, както и до тази, известна от дъното на езера, морета и океани

Идентичността На Марката

Pride

Идентичността На Марката За да създаде дизайна на марката Pride, екипът използва проучването на целевата аудитория по няколко начина. Когато екипът направи дизайна на логото и корпоративната идентичност, той взе предвид правилата на психо-геометрията - влиянието на геометричните форми върху определени психо-типове хора и техния избор. Също така дизайнът трябваше да предизвика определени емоции сред публиката. За да постигне желания резултат, екипът използва правилата за ефекта на цвета върху човек. като цяло резултатът е повлиял на дизайна на всички продукти на компанията.

Ui Дизайнът

Moulin Rouge

Ui Дизайнът Този проект е предназначен за хора, които искат да украсят собствения си мобилен телефон с тема Мулен Руж, въпреки че никога не са посещавали в Мулен Руж в Париж. Основната цел е да предложи подобрено цифрово изживяване и всички фактори на дизайна са да визуализират настроението на Moulin Rouge. Потребителите могат да персонализират предварително зададени дизайн и икони на любимите си с просто докосване на екрана.

Козметичната Опаковка

Clive

Козметичната Опаковка Концепцията за опаковката на козметика Clive се роди, за да бъде различна. Джонатан не просто искаше да създаде друга марка козметика с общи продукти. Решен да изследва повече чувствителност и малко повече, отколкото вярва по отношение на личните грижи, той адресира една основна цел. Балансът между тялото и ума. С вдъхновен хавайски дизайн, комбинацията от тропически листа, тоналността на морето и тактилното изживяване на пакетите осигуряват усещането за релакс и спокойствие. Тази комбинация прави възможно пренасянето на опита на това място в дизайна.

Концептуална Книга И Плакат

PLANTS TRADE

Концептуална Книга И Плакат PLANTS TRADE е серия от иновативна и художествена форма на ботанически образци, която е разработена с цел изграждане на по-добри взаимоотношения между хората и природата, а не образователни материали. Концепцията за търговия с растения е подготвена, за да ви помогне да разберете този творчески продукт. Книгата, проектирана в абсолютно същия размер като продукта, съдържа не само снимки от природата, но уникални графики, вдъхновени от мъдростта на природата. По-интересното е, че графиките са внимателно отпечатани с висок печат, така че всяко изображение да варира по цвят или текстура, подобно на естествените растения.

Плакат

Cells

Плакат На 19 юли 2017 г. PIY построи малка сграда в Мелбърн, Австралия. Това е малък замък, сглобен от 761 компонента, и са го кръстили "Клетки". Възлите са проектирани като ръчно обърната нишка tenon и прав tenon, която е обобщена като "East Tenon & amp; Западна Мортиза & quot ;. Ще намерите техните продукти, включително променливи рафтове, стелажи за обувки и др., Всички от които са разбити и сглобени отново в организъм. И тогава ще почувствате желанието им да растат свободно.