Списание за дизайн
Списание за дизайн
Структурата На Осветлението

Tensegrity Space Frame

Структурата На Осветлението Космическата рамка на Tensegrity използва принципа на RBFuller „По-малко за повече“, за да произвежда осветително тяло, използвайки само източника на светлина и електрическия си проводник. Tensegrity се превръща в структурното средство, чрез което и двете работят взаимно в компресия и напрежение, за да създадат на пръв поглед прекъснато поле от светлина, определено само от неговата структурна логика. Неговата мащабируемост и икономичност на производството говорят за стока с безкрайна конфигурация, чиято светеща форма изящно устоява на тежестта с простота, потвърждаваща парадигмата на нашата епоха: Да се постигне повече, докато се използва по-малко.

Конвертируемо Устройство За Образование

Pupil 108

Конвертируемо Устройство За Образование Ученик 108: Най-достъпното Windows 8 конвертируемо устройство за образование. Нов интерфейс и изцяло нов опит в обучението. Ученик 108 огражда света на таблетите и лаптопите, превключвайки между тях, за подобряване на представянето в образованието. Windows 8 отваря нови възможности за обучение, което позволява на студентите да се възползват изцяло от функцията на сензорния екран и безбройните приложения. Част от Intel® образователни решения, Pupil 108 е най-достъпното и подходящо решение за класни стаи по целия свят.

Трапезна Маса

Chromosome X

Трапезна Маса Трапезна маса, предназначена да осигури места за осем души, които си взаимодействат в подреждане на стрели. Горната част е абстрактна X, направена от две различни фигури, подчертани с дълбока линия, докато същата абстрактна X е отразена на пода с основната структура. Бялата структура е направена от три различни парчета за лесно сглобяване и транспортиране. Нещо повече, контрастът на фурнир от тиково дърво на горната и бялата за основата е избран, за да олекоти долната част, като придава по-голям акцент върху неправилно оформената горна част, като по този начин осигурява намек за различно взаимодействие на потребителите.

Разглобяемо Устройство За Образование

Unite 401

Разглобяемо Устройство За Образование Съединете 401: Перфектният дует за образование. Да поговорим за работа в екип. С невероятно универсален дизайн 2 в 1, Unite 401 е идеалното ученическо устройство за съвместни учебни среди. Комбинацията от таблет и преносим компютър предоставя най-мощното мобилно решение за образование, упълномощено от mgseries безопасен дизайн на най-интелигентната цена.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Първоначално лампата е предназначена за марка детско облекло. Вдъхновението идва от играчките за капсули, които децата получават от автомати, обикновено разположени на витрини. Поглеждайки нагоре към лампата, може да видите куп цветни играчки за капсули, всяка от които носи желание и наслада, които събуждат младежката ни душа. Броят на капсулите може да се регулира и съдържанието да бъде заменено както ви харесва. От всекидневните дреболии до специални декорации, всеки предмет, който поставите в капсулите, се превръща в уникален разказ, като по този начин кристализирате живота и душевното си състояние в определен момент.

Килим

Folded Tones

Килим Килимите по своята същност са плоски, целта беше да се оспори този прост факт. Илюзията за триизмерност се постига само с три цвята. Разнообразието от тонове и дълбочина на килима зависи от ширината и плътността на ивиците, а не от голяма палитра от цветове, които могат да се смесват с определено пространство, като по този начин позволяват гъвкава употреба. От горе или далеч килимът наподобява сгънат лист. Въпреки това, докато седите или лежите върху него, илюзията за гънките може да не се усети. Това води до използването на прости повтарящи се линии, които могат да се ползват като абстрактен модел отблизо.