Списание за дизайн
Списание за дизайн
Многоетажна Количка

Kali

Многоетажна Количка Тази стъпална количка е един от елементите на дизайнерската серия K за марката QUISO. Изработена е от красиво изработена масивна дървесина. Здравият и набит дизайн го прави идеален за сервиране на алкохол на масата в ресторанта. За безопасността и елегантността на услугата, чашите са окачени от възглавница, бутилките са обездвижени от неплъзгащо се покритие, индустриалните колела имат плавно и безшумно подвижно.

Многофункционалната Количка

Km31

Многофункционалната Количка Патрик Сарран създаде Km31 за голям спектър от ресторанти. Основното ограничение беше многофункционалността. Тази количка може да се използва поотделно за сервиране на една маса или в ред с други за бюфет. Дизайнерът е проектирал съчленен горен Krion, монтиран на същата колесна основа, която е проектирал за редица колички като KEZA, а по-късно Kvin, Билкова чайна градина и Kali, заедно наречени серията K. Твърдостта на Krion позволи да се избере цялостно леко покритие със здравината, необходима за луксозно заведение.

Автоматичната Машина За Кафе

F11

Автоматичната Машина За Кафе Прости и елегантни, изчистени линии и висококачествен завършек на материалите правят дизайна на F11 да отговаря на професионални и домашни условия. Пълноцветният 7 "сензорен дисплей е изключително лесен за използване и интуитивен. F11 е машина с едно докосване, където можете да персонализирате предпочитаните напитки за бърз избор. На разположение са уголемен бункер за боб, резервоар за вода и контейнер за почви, за да се справят с пиковия час Патентовано устройство за варене може да предложи еспресо под налягане или редовно кафе без налягане, а ароматът е гарантиран от керамични плоски остриета.

Устройство За Сигурност

G2 Face Recognition

Устройство За Сигурност високото качество на материалите и простотата на дизайна правят това устройство за разпознаване на лице за сигурност фантастично, стилно и здраво. Усъвършенстваната технология вътре, за да стане една от най-бързите в света и много прецизна, никой не може да изневери алгоритъма си. Водоустойчив продукт с атмосфера, доведена от светлина от задната страна, за да създаде атмосферно настроение дори в най-студения офис. Компактният размер го прави подходящ почти навсякъде, а формата му позволява да бъде разположен хоризонтално или вертикално.

Развиващите Се Мебели

dotdotdot.frame

Развиващите Се Мебели Домовете стават все по-малки, така че се нуждаят от леки мебели, които са универсални. Dotdotdot.Frame е първата мобилна, приспособима мебелна система на пазара. Ефективна и компактна, рамката може да бъде фиксирана към стената или да се облегне на нея за лесно поставяне около дома. А неговата персонализация идва от 96-те дупки и разширяващата се гама от аксесоари, които да се фиксират в тях. Използвайте една или се присъединете към няколко системи заедно, ако е необходимо - има безкрайна комбинация.

Ледената Плесен

Icy Galaxy

Ледената Плесен Природата винаги е била един от най-важните източници на вдъхновение за дизайнерите. Идеята дойде на умовете на дизайнерите, като се вгледа в пространството и образа на Milk Way Galaxy. Най-важният аспект в този дизайн беше да се създаде уникална форма. Много дизайни, които са на пазара, се фокусират върху създаването на най-чистия лед, но в този представен дизайн, дизайнерите умишлено са се фокусирали върху формите, които се правят от минералите, докато водата се превръща в лед, за да бъде по-ясно дизайнерите са трансформирали естествен дефект в красив ефект. Този дизайн създава спирална сферична форма.