Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретки

Musketeers

Табуретки Simple. Елегантна. Функционално. Мускетерите представляват трикраки табуретки, изработени от прахово боядисан метал, огънат във форма с лазерно изрязани дървени крака. Доказано е, че трикраката основа е геометрично всъщност по-стабилна и има най-малък шанс да се поклаща от четири. С превъзходен баланс и функционалност, елегантността на мускетите в модернистичния си вид го правят перфектното парче в стаята ви. Научете повече: www.rachelledagnalan.com

Подови Плочки

REVICOMFORT

Подови Плочки REVICOMFORT е подвижен и многократен под. Бързо и лесно за прилагане. Готов за употреба. Идеален за ремоделиране. В един продукт той съчетава техническите характеристики на порцелановите плочки за цялото тяло, икономическите предимства на опростеното поставяне на време, лекотата на мобилност и повторната употреба в различни помещения. REVICOMFORT може да се направи в няколко колекции на Revigrés: различни ефекти, цветове и повърхности.

Ароматният Дифузор

Magic stone

Ароматният Дифузор Magic Stone е много повече от домакински уред, е в състояние да създаде вълшебна атмосфера. Формата му е вдъхновена от природата, мислеща за камък, изгладен от водата на река. Водният елемент символично е представен от вълната, която отделя горната част от долната част на тялото. Водата е ключовият елемент на този продукт, който чрез ултразвук разпилява водата и ароматното масло, създавайки студена пара. Мотивът на вълната служи за създаване на атмосферата чрез LED светлината, която плавно променя цветовете. Поглаждайки капака, активирате бутона за капацитет, който контролира всички функции.

Играчки

Minimals

Играчки Минималите са очарователна линия от модулни животни, характеризиращи се с използването на основна цветова палитра и геометрични фигури. Името произлиза в даден момент от думата „минимализъм“ и свиването на „мини-животни“. Със сигурност те са предназначени да разкрият същността на играчките чрез елиминиране на всички несъществени форми, характеристики и концепции. Заедно те създават пантон от цветове, животни, дрехи и архетипи, насърчавайки хората да изберат характера, с който се идентифицират.

Безжичния Високоговорител

Saxound

Безжичния Високоговорител Saxound е уникална концепция, вдъхновена от някои от водещите оратори в света. Това е сливане на най-добрата иновация, направена преди няколко години, със смесица от собствени иновации, като по този начин я превръща в изцяло ново преживяване за хора. Основните елементи на Saxound са цилиндрична форма и монтиране на резба. Размерите на Saxound са вдъхновени от обикновен компактен диск с диаметър 13 сантиметра и височина от 9,5 сантиметра, който може да бъде изместен с една ръка. Състои се от две 1 "Пищялки, два 2" средни драйвера и басов радиатор, събрани в толкова малък фактор.

Стол

DARYA

Стол Всъщност този стол е вдъхновен от красиво тийнейджърско момиче, красиво, игриво момиче, което е с произход, елегантно и същевременно отпуснато! с дълга тонизирана ръка и крака. Това е стол, който проектирах с любов и всичко е ръчно издълбано. Името на това момиче е "Даря".