Списание за дизайн
Списание за дизайн
Led Чадър

NI

Led Чадър NI, иновативната комбинация от чадър и градинска факла, е съвсем нов дизайн, въплъщаващ адаптивността на модерните мебели. Интегрирайки класически чадър с многофункционална система за осветление, NI Parasol се очаква да играе пионерска роля за повишаване на качеството на уличната среда от сутрин до вечер. Собственият OTC сензор за пръст (димер с едно докосване) позволява на хората да регулират яркостта на 3-каналната система за осветление. Неговият нисковолтов 12V светодиоден драйвер осигурява енергийно ефективно захранване за системата с над 2000бр 0,1W светодиоди, което генерира много малко топлина.

Шиша, Наргиле, Наргиле

Meduse Pipes

Шиша, Наргиле, Наргиле Елегантните органични линии са вдъхновени от подводен морски живот. Шиша тръба като мистериозно животно, оживяващо с всяко вдишване. Идеята ми за дизайн беше да разкрия всички интересни процеси, които протичат в тръбата, като бълбукане, димен поток, плодова мозайка и игра на светлини. Постигнах това чрез увеличаване на съотношението на стъклото и главно като повдигнах функционалната зона до нивото на очите, вместо традиционните тръби от шиша, където почти скритият на нивото на земята. Използването на истински парченца плод вътре в стъкления корпус за коктейли повишава изживяването до ново ниво.

Колекцията За Баня

Up

Колекцията За Баня Колекцията за баня, проектирана от Emanuele Pangrazi, показва как една проста концепция може да генерира иновации. Първоначалната идея е да се подобри комфортът, леко наклонявайки равнината за сядане на санитарния санитарен възел. Тази идея се превърна в основната дизайнерска тема и присъства във всички елементи на колекцията. Основната тема и строгите геометрични отношения придават на колекцията съвременен стил в съответствие с европейския вкус.

Стол

5x5

Стол Столът 5x5 е типичен дизайнерски проект, при който ограничението е признато като предизвикателство. Седалката и облегалката на стола са изработени от xilith, което е много трудно да се оформи. Xilith е суровината, която може да бъде намерена на 300 метра под повърхността на земята и е комбинирана с въглища. В момента по-голямата част от суровината се изхвърля. От гледна точка на околната среда този материал генерира отпадъци на земната повърхност. Затова идеята за дизайна на стола изглеждаше много провокативна и предизвикателна.

Табуретки

Musketeers

Табуретки Simple. Елегантна. Функционално. Мускетерите представляват трикраки табуретки, изработени от прахово боядисан метал, огънат във форма с лазерно изрязани дървени крака. Доказано е, че трикраката основа е геометрично всъщност по-стабилна и има най-малък шанс да се поклаща от четири. С превъзходен баланс и функционалност, елегантността на мускетите в модернистичния си вид го правят перфектното парче в стаята ви. Научете повече: www.rachelledagnalan.com

Подови Плочки

REVICOMFORT

Подови Плочки REVICOMFORT е подвижен и многократен под. Бързо и лесно за прилагане. Готов за употреба. Идеален за ремоделиране. В един продукт той съчетава техническите характеристики на порцелановите плочки за цялото тяло, икономическите предимства на опростеното поставяне на време, лекотата на мобилност и повторната употреба в различни помещения. REVICOMFORT може да се направи в няколко колекции на Revigrés: различни ефекти, цветове и повърхности.