Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Kagome

Табуретка Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включващо „kagome stool“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници като традиционен японски занаят и модели. Табуретка Kagome е направена от 18 правоъгълни триъгълника, които се поддържат един друг и когато се гледа отгоре, оформя традиционния японски модел занаятчийски кагоме moyou.

Персонализирано Персонално Устройство

BENT

Персонализирано Персонално Устройство Създаден с принципа на масово персонализиране, задоволявайки по-добре нуждите на потребителите в рамките на ограниченията на масовото производство. Основното предизвикателство в този проект беше да се създаде дизайн, който да отговаря на различни нужди на четири потребителски групи в рамките на ограниченията на масовото производство. Три основни елемента за персонализиране са дефинирани и се използват за разграничаване на продукта за тези потребителски групи: 1. споделяне на екрана2 .настройка на височината на екрана3. комбинация клавиатура-калкулатор. Персонализиран модул за вторичен екран е прикрепен като решение и уникална персонализираща комбинация клавиатура-калкулатор е опора

Лампа

Hitotaba

Лампа Проектиран от Shinn Asano с фон в графичния дизайн, Sen е колекция от стоманени мебели от 6 части, която превръща 2D линии в 3D форми. Всяко парче, включително „лампа за хитотаба“, е създадено с линии, които минимизират излишъка, за да изразят както формата, така и функционалността в редица приложения, вдъхновени от уникални източници, като традиционен японски занаят и модели. Лампата Хитотаба е вдъхновена от живописната гледка към японската провинция, където снопове оризова слама са окачени надолу, за да изсъхнат след прибиране на реколтата.

Театрален Стол

Thea

Театрален Стол MENUT е дизайнерско студио, фокусирано върху дизайна на деца, с ясната цел да пропусне моста с този за възрастни. Нашата философия е да предложим иновативна визия за начина на живот на едно съвременно семейство. Представяме THEA, театрален стол. Седнете и рисувайте; създайте своята история; и се обадете на приятелите си! Фокусната точка на THEA е гърба, който може да се използва като сцена. В долната част има чекмедже, което веднъж отворено прикрива облегалката на стола и позволява известно уединение на „кукловода“. Децата ще намерят кукли за пръсти в чекмеджето, за да представят спектакли с приятелите си.

Модулната Система За Интериорен Дизайн

More _Light

Модулната Система За Интериорен Дизайн Модулна система, сглобяема, разглобяема и екологична. More_Light има зелена душа и е много лесен за използване. Той е иновативен и идеален за задоволяване на всички наши ежедневни нужди, благодарение на гъвкавостта на неговите квадратни модули и съвместната му система. Могат да се сглобяват шкафове с различни размери и дълбочини, стелажи, стени на панели, стойки за дисплеи, стенни единици. Благодарение на широката гама от налични облицовки, цветове и текстури, неговата индивидуалност може да бъде допълнително подобрена чрез по-персонализиран дизайн. За дизайн на дома, работни помещения, магазини. Предлага се и с лишеи вътре. caporasodesign.it

Шиша, Наргиле, Наргиле

Meduse Pipes

Шиша, Наргиле, Наргиле Елегантните органични линии са вдъхновени от подводен морски живот. Шиша тръба като мистериозно животно, оживяващо с всяко вдишване. Идеята ми за дизайн беше да разкрия всички интересни процеси, които протичат в тръбата, като бълбукане, димен поток, плодова мозайка и игра на светлини. Постигнах това чрез увеличаване на съотношението на стъклото и главно като повдигнах функционалната зона до нивото на очите, вместо традиционните тръби от шиша, където почти скритият на нивото на земята. Използването на истински парченца плод вътре в стъкления корпус за коктейли повишава изживяването до ново ниво.