Списание за дизайн
Списание за дизайн
Музикален Инструмент

DrumString

Музикален Инструмент Комбинирането на два инструмента заедно означава раждане на нов звук, нова функция при използването на инструменти, нов начин за свирене на инструмент, нов външен вид. Също така, кантарните белези за барабаните са като D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, а скалните ноти за струни са проектирани в EADGBE система. DrumString е лек и има каишка, която се закопчава през раменете и талията, затова използването и държането на инструмента ще бъде лесно и ще ви даде възможност да използвате две ръце.

Велосипедната Каска

Voronoi

Велосипедната Каска Каската е вдъхновена от 3D Voronoi структура, която е широко разпространена в природата. С комбинация от параметрична техника и бионика, велосипедната каска има подобрена външна механична система. Той е различен от традиционната структура за защита от люспи в своята неограничена бионична 3D механична система. Когато е ударена от външна сила, тази структура показва по-добра стабилност. В баланса на лекотата и безопасността, шлемът има за цел да осигури на хората по-удобна, по-модерна и по-безопасна лична защита на велосипедния шлем.

Масичката За Кафе

Planck

Масичката За Кафе Масата е изработена от различни парчета шперплат, които са залепени заедно под налягане. Повърхностите са шпакловани и обработени с матов и много силен лак. Има 2 нива - тъй като вътрешността на масата е куха - което е много практично за поставяне на списания или плитки. Под масата има вградени колела от куршуми. Така че разликата между пода и масата е много малка, но в същото време е лесно да се движите. Начинът, по който се използва шперплатът (вертикален) го прави много здрав.

Шезлонг Концепцията

Dhyan

Шезлонг Концепцията Концепцията на салон Dyhan съчетава модерен дизайн с традиционните източни идеи и принципи на вътрешния мир, като се свързва с природата. Използвайки Lingam като форма на вдъхновение и Bodhi-tree и японски градини като основа на модулите на концепцията, Dhyan (санскрит: медитира) превръща източните философии в разнообразни конфигурации, позволявайки на потребителя да избере своя път към дзен / релаксация. Режимът на водното езеро заобикаля потребителя с водопад и езерце, докато градинският режим заобикаля потребителя със зеленина. Стандартният режим съдържа зони за съхранение под платформа, която действа като рафт.

3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица

Ezalor

3D Контролът За Достъп До Разпознаване На Лица Запознайте се със системата за контрол на достъпа с множество сензори и камери, Ezalor. Алгоритмите и локалните изчисления са проектирани за поверителност. Технологията за защита срещу измама на финансово ниво предотвратява маските за фалшиви лица. Мекото отразяващо осветление носи комфорт. В един миг потребителите лесно могат да получат достъп до мястото, което обичат. Удостоверяването му без докосване гарантира хигиена.

Колекцията На Мебели

Phan

Колекцията На Мебели Phan Collection е вдъхновен от контейнера Phan, който е тайландска контейнерна култура. Дизайнерът използва структурата на контейнерите Phan, за да направи структурата на мебелите, която го прави здрав. Проектирайте формата и детайла, които я правят модерна и проста. Дизайнерът използва технологията за лазерно рязане и комбинация от сгъваеми метални листове с CNC дърво за изработка на сложен и уникален детайл, който е различен от останалите. Повърхността е завършена с прахово боядисана система, за да може конструкцията да остане дълга, здрава, но лека.