Списание за дизайн
Списание за дизайн
6280.ch Coworking Хъб

Novex Coworking

6280.ch Coworking Хъб Разположен сред планини и езера в живописна Централна Швейцария, 6280.ch coworking хъб е отговор на нарастващата нужда от гъвкави и достъпни работни пространства в селските райони на Швейцария. Той предлага на местните фрийлансъри и малките предприятия съвременно работно пространство с интериори, които черпят вдъхновение от сайтовете, създаващи буколи, и отдават почит на индустриалното си минало, като същевременно прегръщат природата на работния живот на 21 век.

Име на проекта : Novex Coworking, Име на дизайнерите : Evolution Design, Име на клиента : Novex Möbelbau.

Novex Coworking 6280.ch Coworking Хъб

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.