Списание за дизайн
Списание за дизайн
Салонът

BeantoBar

Салонът Важен елемент на този дизайн беше да привлече привлекателността на използваните материали. Основният използван материал беше западният червен кедър, който се използва и в първия им магазин в Япония. Като начин да покаже материала, Рики Ватанабе подреди мозаечен модел, като натрупа парчета едно по едно като паркет, използвайки същността на материалите неравномерни цветове. Въпреки че използва същите материали, чрез изрязването им Riki Watanabe успешно успява да променя изразите в зависимост от ъглите на видимост.

Име на проекта : BeantoBar , Име на дизайнерите : Riki Watanabe, Име на клиента : JOKE..

BeantoBar  Салонът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.