Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Chuans Kitchen II

Ресторант Chuan’s Kitchen II, който взема като средство за производство на черен фаянс и изкопаните почвени материали от строителството на метрото на Sichuan Yingjing, е експериментален ресторант, изграден върху съвременния експеримент на традиционното народно изкуство. Пробивайки границата на материалите и изследвайки съвременната форма на традиционното народно изкуство, Infinity Mind извади уплътненията, изхвърлени след процеса на изстрелване на черния керамичен посуд на Yingjing, и ги използва като основен елемент за декорация в кухнята на Chuan II.

Име на проекта : Chuans Kitchen II, Име на дизайнерите : Infinity Mind, Име на клиента : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Ресторант

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.