Списание за дизайн
Списание за дизайн
Етикетите За Вино

KannuNaUm

Етикетите За Вино Дизайнът на етикетите за вино KannuNaUm се характеризира със своя изискан и минимален стил, получен чрез търсене на символи, които могат да представят тяхната история. Територията, културата и страстта на лозарите от Земята на дълголетието са кондензирани в тези два координирани етикета. Всичко е подобрено от дизайна на столетницата лоза, която е направена с техниката на златото, излято в 3D. Иконографски дизайн, който представя историята на тези вина, а заедно с тях и историята на земята, от която се ражда, Оглиастра, Земята на столетниците в Сардиния.

Име на проекта : KannuNaUm, Име на дизайнерите : Giovanni Murgia, Име на клиента : Cantina Ogliastra.

KannuNaUm Етикетите За Вино

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.