Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Сграда

Flexhouse

Жилищната Сграда Flexhouse е еднофамилен дом на езерото Цюрих в Швейцария. Построен върху предизвикателен триъгълен парцел, притиснат между железопътната линия и местния подстъпен път, Flexhouse е резултат от преодоляването на много архитектурни предизвикателства: ограничителни гранични разстояния и обем на сградата, триъгълна форма на парцела, ограничения относно местния просторен език. Получената сграда с широките си стъклени стени и бяла фасада, наподобяваща на лента, е толкова лека и подвижна на външен вид, че прилича на футуристичен плавателен съд, който е плавал от езерото и е намерил естествено място за акостиране.

Име на проекта : Flexhouse, Име на дизайнерите : Evolution Design, Име на клиента : Evolution Design.

Flexhouse Жилищната Сграда

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.