Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Етикетите За Вино

I Classici Cherchi

Дизайнът На Етикетите За Вино За историческа винарна в Сардиния от 1970 г. насам е проектиран рестайлингът на етикети за линията вина The Classics. Проучването на новите етикети искаше да запази връзката с традицията, която компанията преследва. За разлика от предишните етикети, той работеше, за да придаде нотка на елегантност, която е добре съчетана с високото качество на вината. За етикетите се работи с брайловата техника, която носи елегантност и стил, без да тежи. Цветарният модел се основава на графично изработване на модел на близката църква Санта Кроче в Усини, което е и логото на компанията.

Име на проекта : I Classici Cherchi, Име на дизайнерите : Giovanni Murgia, Име на клиента : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Дизайнът На Етикетите За Вино

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.