Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществени Градски Арт Мебели

Eye of Ra'

Обществени Градски Арт Мебели Амбицията на този дизайн е да слее историята на древния Египет с футуристичната флуидна методология на дизайна. Това е буквален превод на египетския най-емблематичен религиозен инструмент във флуидна форма на улична мебел, която заимства характеристиките на течащия стил, където не се препоръчват конкретни форми или дизайн. Окото представя както мъжкия, така и женския си колега в потомството на Бог Ра. Следователно уличните мебели са представени в здрав дизайн, символизиращ мъжественост и здравина, докато извивките му изглеждат женственост и изящество.

Име на проекта : Eye of Ra', Име на дизайнерите : Dalia Sadany, Име на клиента : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Обществени Градски Арт Мебели

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.