Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението За Дизайн / Продажба

dieForm

Изложението За Дизайн / Продажба И дизайнът, и новата оперативна концепция правят изложението „dieForm“ толкова иновативно. Всички продукти на виртуалния салон са физически изложени. Посетителите не се разсейват от продукта нито от рекламния, нито от търговския персонал. Допълнителна информация за всеки продукт можете да намерите на мултимедийни дисплеи или чрез QR код във виртуалния шоурум (приложение и уебсайт), където продуктите също могат да бъдат поръчани на място. Концепцията позволява да се покаже вълнуваща гама от продукти, като същевременно се набляга на продукта, а не на марката.

Име на проекта : dieForm, Име на дизайнерите : Gessaga Hindermann GmbH, Име на клиента : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Изложението За Дизайн / Продажба

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.